Πληροφορίες πληρωμής & αποστολής

Πληροφορίες αποστολής & επιστροφών 

Πως μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας;
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τόπους: 

α) Μέσω τραπεζικού λογαριασμού 
Oι λογαριασμοί των τραπεζών στις οποίες μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας είναι οι εξής: 

ΕΘΝΙΚΗ : 421-144936-22 BUILD MON IKE

ALPHA :815-002002010584 BUILD MON IKE

EUROBANK : 0026-0377-06-0200922531 BUILD MON IKE 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6232-136585339 BUILD ΜΟΝ ΙΚΕ


Για την διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούμε αναφέρατε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας.Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής είτε με Fax (2373023147)είτε με email (info@build.com.gr).Εμείς, με το που θα λάβουμε το αντίγραφο, θα ξεκινήσουμε την διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας. 

β) Με αντικαταβολή 
Μπορείτε να εξοφλήσετε των παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, δηλαδή κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας. 

    Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Στις παραγγελίες επί αντικαταβολή πάντα κάνουμε τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για επί αντικαταβολή παραγγελίες που τυχόν δεν υπάρχει τηλέφωνο ή email ή που δεν είναι εφικτή η μεταξύ μας επικοινωνία εντός 2-3 ημερών ώστε να επιτευχθεί η επιβεβαίωση τους , αυτές δεν προχωρούν και τα προϊόντα δεν αποστέλλονται. Για την χρέωση της ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ λόγω της ιδιαιτερότητας των υλικών μας θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το κατάστημα ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος. 

** Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν περιοχές στις οποίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ λόγω μη αποδοχής της από τις εκάστοτε μεταφορικές.(πχ ΠΑΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΚΥΚΛΑΔΕΣ -ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ πλην ΡΟΔΟΥ )

Αποστολή παραγγελιών: 

Αποστολή με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. 
Κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, σας αποστέλνουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. Το κόστος των αποστολών υπολογίζεται κάθε φορά ξεχωριστά λόγο της ιδιαιτερότητας των προϊόντων μας, σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά για το κόστος της αποστολής και την επιλογή της μεταφορικής εταιρείας. 

Πως μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν; 

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της εταιρείας μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

• Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος με την προϋπόθεση ότι το ελάττωμα ή το χτύπημα θα αναφέρετε πάνω στο σχετικό Δελτίο Αποστολής και Φορτωτική και να μην έχει χρησιμοποιηθεί καθώς επίσης να μην έχει πεταχτεί η αρχική συσκευασία. Τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία. Επίσης θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Π., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την Καλιτσόπουλος Ι. Νικόλαος, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται σε κάθε περίπτωση πληρωμής με μετρητά με έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας στείλει εγγράφως. 

• Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και αποστολης νέου προϊόντος θα βαρύνουν την Εταιρεία Καλιτσόπουλος Ι. Νικόλαος. 

• Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. 
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία. 
Σημειώνεται ότι για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος απαραίτητη είναι η επικοινωνία μαζί μας στο 23730 24154. 
Σε κάθε περίπτωση επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνεται αποκλειστικά εντός 10 ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία στο παραστατικό πώλησης.

Γ) Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Επίσης σας παρέχετε η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. 

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ασφαλή & γρήγορη διεκπεραίωση παραγγελιών

ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ

πληρώστε μόλις παραλάβετε τα προϊόντα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

εντός 14 ημερών

Εγγραφή

Eνημερωθείτε πρώτοι για νέες προσφορές & προϊόντα.